Selena Gomez filomgráfiája már eddig is színes volt, de most egy igazán ütős szerepet kapott!

Ő alakítja Linda Ronstadtot egy készülő életrajzi filmben, amit Gomez egy kedd esti Insta-sztoriban jelentett be egy az énekesnőről készült fotóval. 

A zenei életrajzi film jelenleg a gyártás előkészületi szakaszában van, a producerek között van Ronstadt egykori menedzsere, John Boylan és James Keach is, aki a 2019-es Linda Ronstadt: The Sound of My Voice című dokumentumfilmet készítette. A doku a művész közel öt évtizedes karrierjét és a country-rock műfajban való igazi uralmát örökítette meg.

Az énekesnő 2011-ben jelentette be visszavonulását, később pedig elárulta, hogy progresszív szupranukleáris bénulása miatt már nem tud énekelni.

Ronstadt igazi legenda volt, 1970-es évekbeli "Heart Like a Wheel" és "Simple Dreams" című albumai komoly kritikai és kereskedelmi sikereket értek el. Pályafutása során 11 Grammy-díjat nyert, és a Recording Academy, valamint a Latin Recording Academy is életműdíjjal tüntette ki.

Selena Gomezt legutóbb az Only murders, azaz a Gyilkos a házban című nagysikerű humoros nyomozós sorozatban láthattuk. Már a 3. évad is kijött belőle, így ha van előfizetésed a Disney+-ra, csak kattints a sorozat mafab adatlapján található Disney+ ikonra és már indulhat is a kicsit lökött, de annál szerethetőbb kaland!

dráma | krimi | vígjáték

A 3. évad cselekménye a 2. évad befejezése alapján Charles, Oliver és Mabel nyomozása lesz Ben Glenroy meggyilkolásának ügyében. több»