Folytatódik minden idők 2. legjobb filmje

Dougal Wilson veszi át a stafétabotot az első két Paddington-mozit jegyző Paul Kingtől a Paddington 3. részében, ami a Paddington Peruban címet viseli. A forgatás 2023-ban kezdődik, a munkálatok Londonban és Peruban zajlanak majd.

A reklámfilmek és zenei videók rendezésének veteránjaként Wilson rendezett már reklámokat az Apple, az Ikea, a BBC és az Amnesty International számára. A John Lewis brit áruház számára készített karácsonyi reklámjai a brit populáris kultúra széles körben emlegetett részévé váltak. Wilsont a DGA is jelölte a 2020-as év kiemelkedő rendezői teljesítményéért a reklámfilm kategóriában.

A film ismét a Ben Whishaw által megszólaltatott közkedvelt medvét követi nyomon. King, Simon Farnaby és Mark Burton írta a Paddington Peruban történetét, a forgatókönyvet pedig Mark Burton, Jon Foster és James Lamont jegyzi. King ezen kívül az executive produceri feladatokat is ellátja majd.

A korábbi két Paddington filmben való közreműködésüket követően újra összeáll a StudioCanal és a Heyday Films. A StudioCanal teljes mértékben finanszírozza a közkedvelt Paddington-franchise harmadik filmjét, ami annak is köszönhető, hogy az előző két Paddington film nem csak kasszasiker, hanem a kritikusok által is kedvelt filmek voltak. A második film rövid időre kiszorította a Aranypolgárt a Rotten Tomatoes-on, mint minden idők legjobban értékelt filmje, és egészen a közelmúltig negatív kritikák nélkül tartotta magát a tökéletes pontszámához.

A film főszereplői Whishaw, mint Paddington hangja, valamint Sally Hawkins, Hugh Bonneville és egy olyan illusztris szereplőgárda, amelynek tagjai közt feltűnt Peter Capaldi, Hugh Grant, Nicole Kidman, Brendan Gleeson és Julie Walters is.

Addig is, míg a harmadik fejezetre várunk, íme mindenki kedvenc mackójának legutóbbi cameója: