George Clooney kémthriller sorozattal jön, az X-Men és az Alien franchise-ok sztárja lehet a főszereplő

Michael Fassbender - aki olyan franchise-ok sztárja volt az utóbbi években, mint az X-Men prequel, ami az X-Men: Az elsőkkel kezdődött és az Alien: Covenant - tárgyalásokat folytat a George Clooney által rendezett "The Department" című kémthriller-sorozat főszerepéről.

A sorozat forgatása tavasszal kezdődik Londonban, és az Eric Rochant által készített, rendezett és gyártott The Bureau/A legendák hivatala című francia kémsorozaton alapul. Ebben a francia sorozatban Mathieu Kassovitz alakította Guillaume Debailly-t - alias Paul Lefebvre-t, alias Malotru-t -, a francia titkosszolgálat (DGSE) titkos részlegének tagját, aki egy hatéves damaszkuszi küldetés után visszatér a bázisára. Ezt a szerepet fogja most Fassbender alakítani.

Miközben Debailly/Lefebvre/Malotru küzd, hogy felszámolja hamis személyazonosságait és egy szíriai nővel folytatott tiltott viszonyát, kettős játékot játszik a titkos ügynökségek, DGSE és a CIA között.

A sorozat nagy sikert aratott a Canal+ csatornán Franciaországban, ennek titka pedig az volt, ahogyan a titkosügynökök pszichológiáját bemutatta, valamint, ahogyan az aktuális eseményekre rezonáló geopolitikai kérdések és a nemzetközi helyszíneket prezentálta.

Kíváncsian várjuk, hogyan ülteti át a francia eredetit Clooney és csapata. Egy biztos, az egykori Ross doki már többször is bizonyított rendezőként, így megalapozottan reménykedhetünk valami ütős feldolgozásban.

Addig is, íme egy kis szösszenet Ethan Hawke-tól, aki ebben a videóban arról - is - beszél, mennyi igazán tehetséges rendező volt eredetileg színész. A videót nemrégiben említettük egy Denis Villeneuve-ről szóló cikkünkben.

@screenwritinginla Love this. ⁉️Who is your favorite actor of ALL TIME? #ethanhawke #acting #actor #actortok #cinema #filmtok #filmmaking #directing ##motivation ♬ original sound - Kole Lyndon Lee