Idén tavasszal egy elképesztően pokoli összecsapásnak lehetünk szemtanúi a mozikban, befutott ugyanis a Godzilla x Kong: Az új birodalom első előzetese!

Adam Wingard legújabb rendezésében ezúttal sem lesz hiány a látványból, a korábbi fejezettel ellentétben Godzilla és Kong nem egymás ellen harcolnak majd. A The New Empire címre keresztelt produkcióban Kongnak egy eddig ismeretlen fenyegetéssel kell szembenéznie, amely birodalmát és társai életét is veszélyezteti. Ám a küzdelemben nem lesz egyedül, hiszen Godzilla is visszatér, hogy ezúttal Kong oldalán harcolva segítse őt.

A film főszerepeiben Rebecca HallDan StevensBrian Tyree HenryFala ChenRachel HouseAlex FernsKaylee Hottle és Mercy Cornwall lesznek láthatók. A Godzilla x Kong: Az új birodalom a tervek szerint idén áprilisban érkezik a hazai mozikba. Csekkoljátok az előzetest lentebb!

akció | kaland | sci-fi

A végső, mindent átfogó harc nem ért véget Kong és Godzilla monumentális összecsapásával. Most az emberiség kénytelen beismerni sebezhetőségét, felismerve, hogy nem ő a... több»