Gyászhír: Közel 100 szerepet alakított, elhunyt a Beverly Hills 90210 színésze, Joe E. Tata

Joe E. Tata - akit leginkább a Beverly Hills 90210 című sorozat Barack/Peach Pit bár tulajdonosaként ismerhetünk - meghalt. 85 éves volt.

Szereplőtársa, Ian Ziering csütörtökön az Instagramon emlékezett meg Tatáról, azt írva: "Az elmúlt hónapokban elvesztettük Jessica Kleint, a 90210 egyik legtermékenyebb íróját és producerét, Denise Douse-t, aki Mrs. Teasley-t játszotta, és most nagyon szomorúan közlöm, hogy Joe E. Tata elhunyt.

"Joey valóban egy OG volt, emlékszem, hogy láttam őt a 'Rockford Files'-ban James Garnerrel évekkel azelőtt, hogy együtt dolgoztunk volna a '90210'-ben" - mondta az 58 éves Ziering a New York-i születésű férfiról, aki az eredeti sorozat sztárjai, többek közt Shannen Doherty, Jason Priestley és a néhai Luke Perry mellett játszott.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ian Ziering (@ianziering) által megosztott bejegyzés

"Gyakran volt az egyik háttérgonosz az eredeti 'Batman' sorozatban" - tette hozzá Ziering - "Az egyik legboldogabb ember volt, akivel valaha dolgoztam, ugyanolyan nagylelkű volt a bölcsességével, mint a kedvességével."

Tatánál 2014-ben Alzheimer-kórt diagnosztizáltak.

1990 és 2000 között 238 epizódban szerepelt a "90210" sorozatban, mint Nat Bussichio - annak az étkezdének a tulajdonosa, ahol a középiskolások szoktak lógni. Tata a sorozat spinoffjában többször is újra játszhatta a szerepét.

További munkái közé tartozik a Magnum, Batman és A szupercsapat.

Hírességek, akik 2022-ben távoztak az élők sorából