Egy igencsak keserű élményt osztott meg a nyilvánossággal a Stranger Things színésznője, Grace Van Dien, aki saját elmondása szerint mostantól átgondoltabban választja meg a filmes projektjeit.

Van Dien Chrissy Cunninghamet alakította a Netflix sikersorozatának negyedik évadában, aki kedden egy Twitch streamben megjegyezte, hogy a két és fél hétben négy filmszerepet utasított vissza.

“A helyzet a következő: láttam, hogy néhányan felháborodtak, amiért visszautasítottam színészi projekteket, és úgy döntöttem, hogy többet fogok streamelni, de a helyzet az, hogy az utolsó néhány projekt, amin dolgoztam, nem a legjobb tapasztalatokat szereztem néhány emberrel, akikkel együtt kellett dolgoznom” - mondta a színésznő.

Ezután azt állította, hogy egy filmproducer nem kívánt szexuális közeledést tett felé a forgatáson. “Az egyik utolsó filmemben, amit csináltam, az egyik producer megkért, hogy... mondjuk, felbérelt egy lányt, akivel lefeküdt, majd megkért, hogy csináljunk hármasban. Szóval... ő a főnököm. Aztán nem tettem meg, és sírtam, és annyira feldúlt voltam. De amikor az emberek azt kérdezik, hogy 'Hogy lenne jobb a mentális egészségednek a streaming? Így van. Bent maradhatok a házamban és videojátékozhatok, és nem kér a főnököm, hogy szexeljek velük” - tette hozzá Van Dien.

“Boldog vagyok itt, a saját projektjeimet fejlesztem. Remélem, hogy valaki úgy dönt, hogy finanszírozza őket, mert akkor én irányíthatom a saját forgatásomat, és nem fogom megkérni a színészeimet, hogy feküdjenek le velem” - jegyezte meg a színésznő.

dráma | fantasy | horror | misztikus | sci-fi | thriller

Hopper Oroszországban raboskodik, ahol sok veszéllyel kell szembenéznie, amik emberi és nem emberi dolgok is egyaránt. Az Egyesült Államokban új problémák kezdenek jelentkezni,... több»