Harrison Ford 50-szer annyit keresett a Star Warson, mint kollégái

Miközben a Star Wars VII sorra dönti a rekordokat, Fordnak is dagad a pénztárcája.

Az utóbbi heteket végig dominálta a Star Wars VII, és minden bizonnyal ebben a következő hetek sem hoznak változást. A film bevételei már jócskán meghaladják az 500 millió dollárt, de ezzel nem csak a Disney járt jól.

Az elmúlt napokban számos portál adott hírt arról, hogy Harrison Ford 25 millió dollárt kapott azért, hogy újra megformálja Han Solo karakterét, azonban a Disney belsős forrása azt állítja, hogy bár komoly összegról van szó, a  73 éves sztár fizetése ettől lényegesen alacsonyabb volt. Hogy ez pontosan mit jelent, nem tudni, de megbízható forrásokra hivatkozva a Variety azt írja, hogy a gázsi valahol 10 és 20 millió dollár közé tehető. Ehhez jön majd még hozzá Ford szerződése, melynek értelmében a film bevételeiből fél százalék a jussa.

EközbenMark Hamill és Carrie Fisher fizetése valahol 1 és 5 millió dollár közé tehető, míg a film fiatal sztárjai, John Boyega és Daisy Ridley 100-300 ezer dollárt tehettek zsebre.

Ha az iménti tartományok közepét célozzuk meg, Ford, aki lényegesen kevesebbet szerepelt a filmben, mint fiatal kollégái, akár 50-szer több pénzt tehetett zsebre. Komoly teljesítmény.

Star Wars - Az ébredő Erő már a mozikban.