Az Apple TV+ készülő vígjátéksorozatában, a Jason Segel nevével fémjelzett Direkt terápia címűben Harrison Ford első nagy tévés sorozatszereplését üdvözölhetjük!

Jason Segel a főszereplőnk, egy gyászoló terapeuta, aki elmondja a véleményét a pácienseinek. Ford fogja játszani Dr. Phil Rhodes-t, akit "kékgalléros pszichiáterként" jellemeznek, és a kognitív viselkedésterápia úttörőjeként, és két pártfogoltját, Jimmy-t (Segel) és Gabyt (Jessica Williams) mentorálja, de nemrég Parkinson-kórt diagnosztizáltak nála. A sorozat mind a tíz epizódját James Ponsoldt rendezi. 

A Deadline-nak adott friss interjújában Brett Goldstein ugratta Fordot részvételéért a sorozatban: "Eddig elképesztő volt. Gondolkodtam rajta, és mindig is vicces volt" - magyarázta - "Vicces az 'Indiana Jones'-ban, vicces az összes munkájában, természetesen humoros. Eddig még nem csinált konkrétan vígjátékot, és ezt tőle kell majd megkérdezni, de szerintem nagyon élvezi, és annyira vicces benne."

"Szerintem mindig is szeretett volna [vígjátékot] csinálni" - folytatta Goldstein - "És soha nem volt rá lehetősége. Szóval, csodálatos, hogy ez az ember az ő korában és az ő tehetségével képes valami újat csinálni. Ez nagyon király."

Goldstein beszélt a sorozat létrehozásának folyamatáról is, és kifejtette, hogy a műsornak célt és létjogosultságot kellett adnia: "Amit nem szeretek csinálni, az a töltelék" - mondta - "Rengeteg olyan dolog van, ami csak tartalom. Utálom ezt a szót, de vannak ezek a csatornák, rengeteg olyan dolog van, ami csak egy csomó helyet tölt ki, és én utálom, ha az adott helyet a semmivel töltik ki. Bármit is csinálsz, még ha csak egy kis műsor is, vagy bármi, győződj meg róla, hogy k*rvára szeretettel csinálod, és nem csak arról van szó, hogy "Ó, ez most jó lesz. Ez elég vicces." Szerintem legyen mögötte valami értelem, bármi is legyen az. Különben csak az emberek idejét vesztegeted."

Itt a hivatalos szinopszis:

A Shrinking egy gyászoló terapeutát követ (Segel alakításában), aki elkezdi megszegni a szabályokat, és pontosan elmondja a klienseinek, amit gondol. Képzettségét és a szakmai etikát figyelmen kívül hagyva azon kapja magát, hogy hatalmas, viharos változásokat hoz az emberek életében... beleértve a sajátját is.

A Shrinking premierje január 27-én, pénteken lesz az Apple TV+-on, majd minden pénteken hetente egy új epizód következik. Nézd meg az új trailert!

dráma | vígjáték

Egy gyászoló terapeuta elkezdi pontosan elmondani a klienseinek, hogy mit is gondol az életükről. Képzettségét és etikáját figyelmen kívül hagyva azon kapja magát, hogy... több»