Harry Potter-sorozat: Már keresik Daniel Radcliffe utódját, ezek a követelmények

Új adaptáció készül a Harry Potter könyvekből, ezúttal viszont sorozat formájában elevenedik majd meg a franchise rajongói előtt a varázslóvilág.

Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint viszont értelemszerűen már nem térnek vissza a produkcióban, így új stáb veszi majd át a stafétát. A legfrissebb értesülések szerint pedig a szereplőválogatás ütemterve is megvan már.

Az már most tudható, hogy az esélyesek közel tíz évre szóló szerződést írnak majd alá, hiszen minden egyes Harry Potter könyvből külön évad készül. A The Times beszámolója szerint az első castingok és ügynökségi keresések már a jövő héten elkezdődhetnek az Egyesült Királyságban. Maga a szereplőválogatás aztán várhatóan körülbelül kilenc hónap múlva, 2024 elején kezdődik.

A tényleges forgatás várhatóan egy év múlva veszi kezdetét. A The Times arról is beszámolt, hogy a jelentkezőknek 10 évesnek, a korukhoz képest pedig alacsony termetűnek kell lenniük, mivel együtt kell nőniük a szerepükkel.

Az is valószínűsíthető, hogy a szereplőválogatást csak az Egyesült Királyságban és Írországban indítják el. Egyelőre persze még az sem tudható, ki írja majd a forgatókönyvet, ugyanakkor várhatóan gyakrabban hallunk még az előkészületekről.

dráma | fantasy | kaland | misztikus

Harry, Hermione és Ron visszatérnek Roxfortba, hogy elpusztítsák az utolsó horcruxot. Mivel Voldemort egyre erősebb, és már a Mágiaügyi Minisztérium is a kezében van, minden... több»