Alighanem mindenki visszafelé számolja már a napokat az új Öngyilkos osztag debütálásáig. James Gunn várhatóan új életet visz majd a DC főgonoszaiból álló csapat történetébe, Jokerrel azonban ezúttal úgy tűnik nem találkoznak majd a rajongók.

Gunn rendezése már pusztán az előzetesek alapján is eszméletlenül akciódúsnak és brutálisnak ígérkezik, a sztori valószínűleg egy lélegzetvételnyi időt sem hagy majd a nézőknek, hiszen a rendező “hőseinket” szabályosan egy háborús övezetbe küldi.

Már csak az volt kérdés, hogy Jared Leto-féle Joker ismét visszatér-e a történetben, amelyet Gunn egyből cáfolt is. A The New York Times-nak adott friss interjújában a rendező szinte egyből lecsapta a témát, elmondása szerint egy percig sem gondolkodott azon, hogy Joker egyáltalán szerepet kapjon, szerinte ugyanis egyszerűen nem sok hasznát vennék a többiek egy olyan harcban, amibe majd belecsöppennek.

Bár Zack Snyder az idén megjelent Igazság Ligájaban eljátszott annak gondolatával, hogy Joker Batman oldalán harcolna egy posztapokaliptikus világban, Gunn azonban megjegyezte, hogy egyelőre még nem látta a filmet, így értelemszerűen nem is vitte tovább ezt az elgondolást.

Helyette viszont Idris Elba által alakított Bloodsport kaphat nagyobb szerepet, a karakter jelleméből adódóan ugyanis jócskán számíthatunk csetepatéra, amelyben ő “viszi majd a zászlót”. Erre viszont már nem kell sokáig várnunk, hiszen az Öngyilkos osztag augusztus ötödikén érkezik a hazai mozikba.