John Goodman még 2007-ben tett egy fogadalmat, hogy változtat az életmódján, nemrégiben pedig tanúbizonyságot is tett arról, hogy megtartotta az ígéretét.

A színészlegenda most vasárnap Monacóban, a 62. Monte-Carlói Tévéfesztiválon vett részt, ahol szinte rá sem lehetett ismerni, Goodman ugyanis 100 kilót fogyott az elmúlt időszakban.

“John Goodman, őszintén szólva, egy legenda. Az unokám szereti őt, az anyám szereti őt, és én is szeretem őt” - nyilatkozta a fesztivál főszervezője, Laurent Puons.

Goodman a rendezvényen a zsűri elnökeként is részt vett, életmód változtatásáról pedig az elmúlt években számos alkalommal részletesebben is nyilatkozott.

“Lassan vettem a tempót. Csak meg akartam változtatni az életmódomat. Ez egy folyamat lesz az életem hátralévő részében” - nyilatkozta Howard Sternnek még 2016-ban.

Edzője elmondása szerint a színész hetente hat napot tölt edzéssel, ügyel a táplálkozásra, amelynek középpontjában a hal, a diófélék, az olívaolaj, a zöldségek és a gyümölcsök állnak. 

Az életmódváltás részeként a színész letett az alkohol fogyasztásáról, korábban pedig arról is beszélt, hogy volt időszak, amikor meggyűlt a problémája az itallal.