'Hihetetlenül megbántott és megdöbbentett': Megszólalt Paul Sorvino lánya az Oscar-gála után

Mira Sorvino "hihetetlenül zavarba ejtőnek" nevezte az Akadémia döntését, miszerint édesapját, Paul Sorvinót kihagyták az Oscar 2023-as In Memoriam szegmenséből, 

Sorvino azt is hozzátette, hogy "fájó és megdöbbentő" számára mindez. A nézők hasonlóan hangot adtak felháborodásuknak a közösségi médiában, hogy sem Sorvino, Anne Heche, Tom Sizemore és Leslie Jordan neve sem kapott helyet a megemlékezésben.

Mira megosztott egy videót arról, amikor 1996-ban elnyerte a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat Mighty Aphrodite filmben nyújtott alakításáért, a felvételen pedig feltűnik Paul Sorvino is.

“Ezen az Oscar-esten annyira örülök az összes jelöltnek és győztesnek, de ezerféleképpen meghatódom, amikor arra az estére gondolok, amikor megosztottam az Oscar-díjamat apámmal, a nagyszerű színész Paul Sorvinóval, akit soha nem jelöltek az elismerésre. A halála utáni első évben ez valóban keserédes, de gyönyörű emlék. Szeretlek apa, nagyon hiányzol” - írja a színésznő.

“Hihetetlenül fáj és megdöbbentett, hogy apám élethosszig tartó, pótolhatatlan, óriási hozzájárulását a filmművészet világához figyelmen kívül hagyta az, aki ezt a listát összeállította” - tette hozzá Sorvino.