Hivatalos, eldőlt az Avatar franchise sorsa

James Cameron hivatalosan is megerősítette, hogy zöld utat kaptak a további Avatar folytatások.

Bár a siker korábban is borítékolható volt már, mostanáig kellett várni arra, hogy A víz útja szárnyalása biztosítsa a lehetőséget arra, hogy újabb Avatar filmek készülhessenek. 

“Úgy tűnik, hogy az Avatar: A víz útja a jelenlegi lendülettel a következő napokban nyereséges lesz. Szóval nem fogok tudni csak úgy félreállni, meg kell csinálnom a további folytatásokat” - nyilatkozta a rendező az HBO Who's Talking to Chris Wallace? podcastjában.

“Tudom, mit fogok csinálni a következő hat-hét évben. Jól fog menni. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan megbeszélésre kerül sor a Disney vezetőségével, hogy lefektessük az Avatar 3 tervét, amely már a dobozban van. A teljes filmet már leforgattuk, az utómunka közepén tartunk, hogy megteremtsük a digitális varázslatot” - mondta Cameron.

“Az Avatar 4 és az Avatar 5 már készül. Még az Avatar 4 egy része is a ‘dobozban’ van. Elindítottunk egy franchise-t, amely most már több filmre is kiterjedhet” - tette hozzá a rendező azt illetően, hogy áll a munkálatokkal. Az Avatar 3 a tervek szerint 2024 decemberében debütálhat majd.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | thriller

Közel 13 évvel az Avatar első részének bemutatása után James Cameron elkészítette a folytatást, amely Pandora rejtett vízi világába kalauzolja a nézőt. Jake és Neytiri... több»