Hivatalos, jön az Annabelle 3

A Démonok között-univerzum eddig igazi mézesbödönnek bizonyult a Warner Bros. számára, és nem is szívesen engedik el a kezét. A jelenleg zajló San Diego Comic Conon pedig hivatalosan is bejelentették, hogy készült az univerzum újabb spin-offja, az Annabelle 3 – a jelenleg az Annabelle 3 munkacímet viselő produkció.

A riasztó és démoni babának nem igazán jutott elég idő az első Démonok között-filmben, viszont igen hatásos karakternek bizonyult, a két eddig elkészült film, az Annabelle és az Annabelle 2: A teremtés nem csak a pénztáraknál muzsikált jól, hanem a nézők és a kritikusok kegyeit is elnyerte.

Mindkét film időben az első Démonok között-film előtt játszódik, az Annabelle 3 pedig visszatér Warrenék elátkozott holmijainak múzeumaként szolgáló házba. Sokan abban reménykedtek, hogy a készülő filmben esetleg összecsap Annabelle és Chucky – és bár nekik csalódniuk kell, az biztos, hogy a tervezett film nem kevésbé lesz borzongatóan izgalmas. A film története azután játszódik, hogy Annabelle Warrenék birtokába kerül, és démoni erejét felhasználva életre kelti a többi elátkozott tárgyat.

A munka írói részét ismét Gary Dauberman vállalta, hogy a Démonok között- univerzum kellően homogén legyen – és a rajongók azt kapják majd, amire számítanak.