Hivatalos szinopszist kapott a Creed 2

Megkezdődött a Creed 2 forgatása, melynek kapcsán az alkotók nyilvánosságra hozták a teljes stáblistát és végre kiderült, miről fog szólni a film.

A Creed: Apollo fia komoly sikereket könyvelhetett el 2015-ben, Ryan Coogler filmje Golden Globe-díjat és Oscar-jelölést hozott Stallone-nak, de a kritikusok körében és a mozikasszáknál is kiválóan szerepelt. A folytatás bejelentése azonban elég sokat váratott magára, de a projekt végül zöld utat kapott, a forgatás pedig a napokban vette kezdetét. Az már korábban kiderült, hogy a második részben visszatér Rocky Apollo Creed gyilkosa, Drago (Dolph Lundgren), de a hivatalos szinopszisból végre többet is megtudhatunk.

Adonis Creed élete az egyensúly kereséséről szól magánélete és sportolói pályája között. A bokszoló élete meccsére készül, és egy olyan ellenféllel kell szembenéznie, aki meghatározó szerepet töltött be múltja, és ezzel együtt jelene alakulásában. Rocky Balboa azonban ismét ott áll az oldalán, hogy együtt fedezzék fel, mi is az, amiért valóban érdemes harcolni, és azt, hogy a családnál nincs fontosabb dolog az életben. A Creed II visszatérést jelent az alapokhoz, az újrafelfedezése annak, mi teszi a bajnokot bajnokká, és annak, hogy mehetsz bárhová, a múltad elől úgysem tudsz elmenekülni.

A film rendezői székét Steven Caple Jr. foglalhatja el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Sylvester StalloneDolph LundgrenMichael B. JordanTessa ThompsonFlorian MunteanuRaúl Torres és Daniel Sassa.

A Creed II. november 21-én debütál a tengerentúlon, a hazai forgalmazásról egyelőre nincsenek információk.