85 Jégvarázs  (2013)

A napokban számoltunk be róla, hogy az amerikai mozikban óriási sikert aratott a Jégvarázs 2. A hazai adatokat elnézve nekünk sincs okunk panaszra.

November 21-én volt a magyarországi premierje a népszerű Disney animációs film második részének. A forgalmazók és mozik igazán elégedettek lehetnek, alig két hét alatt ugyanis 300 ezer jegyet adtak el, ezzel mintegy 429 millió forint bevételre tettek szert.

Anna és Elsa kalandjai töretlen népszerűségnek örvendenek, a Jégvarázs 2. az elmúlt hétvégén is a nézettségi toplista élén végzett, összesen 105 586 jegyet adtak el. A második helyre az autóversenyzés történetének egy leghíresebb versenyét bemutató Az aszfalt királyai került 21 472 nézővel. Ezzel a bemutató óta eltelt harmadik hét végére már 143 617 néző látta a filmet.

A legnagyobb meglepetést a Múlt karácsony okozta, mely lassan egy hónapja vonzza a nézőket a mozikba, és jelenleg 135 ezer eladott jegynél tart, így továbbra is magáénak tudhatja a dobogó harmadik helyét.

Láttátok valamelyik filmet a mozikban?

animáció | családi | fantasy | kaland | musical | vígjáték

Miért született Elsa mágikus erővel? A válasz, mely az egész királyságra fenyegetést jelent, kísérti Elsát, ezért barátaival, Kristoffal, Olaffal, Svennel és húgával,... több»