Az idei év egyik nagy várományosának számít a Terminator: Sötét végzet, már csak azért is, hiszen a film munkálataiban maga James Cameron is részt vett producerként.

Cameron egy korábbi interjúban elmondta, hogy az új Terminator film mellőzi majd a korábbi epizódokat, a film pedig ott veszi fel a fonalat, ahol közel 27 évvel ezelőtt a Terminator: Az ítélet napja véget ért.

Linda Hamilton tehát visszatér Sarah Connorként, mellette pedig Mackenzie DavisNatalia Reyes és Gabriel Luna is feltűnik majd a filmben. A film egyik legnagyobb rejtélye pedig, hogy Arnold Schwarzenegger csakugyan a T-800 modellt alakítja majd a produkcióban, vagy azt a férfit, akiről a halálosztót mintázták a gépek.

És ha már a robotoknál tartunk. A napokban Joseph Gordon-Levitt posztolt a twitteren néhány fotót arról, amelyen maga James Cameron első skiccei láthatóak az első rész vizuáljáról.

A Terminator: Sötét végzetre már nem kell sokáig várniuk a hazai rajongóknak, hiszen a film várhatóan még idén, október 31-én megérkezik a mozikba.