Júliusban jelentették be, hogy Donald és Stephen Glover váltja Justin Simient egy új Lando projekt írójaként. Eredetileg úgy volt, hogy a Disney+ számára készülő tévésorozatról lesz szó, de Stephen Glover a Pablo Torre Finds Out című podcastben tisztázta, hogy valójában filmként fejlesztik. 

A Lucasfilm később megerősítette ezt a formátumváltást a Varietynek. Lando Calrissian karakterét először Billy Dee Williams, majd Donald Glover alakította a 2017-es Solo: Egy Star Wars-történet című filmben, amely azonban nem teljesített jól a kasszáknál.

Donald Glover (cikkünk galériájában) egy videóinterjúban lelkesedését fejezte ki Lando szerepének újbóli eljátszása iránt, és a karaktert sármos különcként jellemezte. Hangsúlyozta, hogy minden projektnek, amit elvállal, értelmesnek kell lennie, nem csak egy fizetett munkának, különösen azután, hogy a világjárvány során rájött, hogy az idő mennyire értékes. 

A Lucasfilm és Gloverék tehát egy Lando-filmen dolgoznak, ami változást jelent az eredetileg tervezett minisorozathoz képest.

Arról, hogy mikor kerülhet a mozikba a film, egyelőre nincsenek információk.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Szállj fel az Ezeréves Sólyomra és utazz egy messzi-messzi galaxisba egy vadonatúj Star Wars-történetben a galaxis legkedveltebb gazfickójával. Vakmerő alvilági kalandok során... több»