Hoppá, mégiscsak Idris Elba lehet James Bond?

Bár a rajongók még mindig kénytelenek várni, hogy a Nincs idő meghalni végre a mozikba kerüljön, ugyanakkor egyre nagyobb izgalommal várják, hogy kiderüljön, ki veszi át a stafétát Daniel Craigtől.

Idris Elba neve számtalanszor felmerült már James Bond szerepével kapcsolatban, ám az utóbbi időben úgy tűnt, hogy az esélyei egyre csökkentek. A Ladbrokes fogadóportál azonban megerősítette, hogy Elba 10 az 1-hez eséllyel megkaphatja a szerepet.

“Idris Elba az elmúlt évek során mindig is ott volt az esélyesek között, és egyelőre még mindig nem zárhatjuk ki, hogy ő lesz a következő” - nyilatkozta a portáltól Alex Apati. Nincs ezzel másként maga a színész sem, aki korábban már számos alkalommal megerősítette, ha lehetőség nyílna rá, valóban elvállalná a megbízást.

“James Bond egy rendkívül ikonikus és szeretett karakter, aki mindig hatalmas kalandra invitálja a nézőket. Természetesen, ha valaki azt mondaná nekem, volna-e kedvem elvállalni a szerepet, akkor még szép, hogy igent mondanék” - nyilatkozta korábban Elba.

Daniel Craig a Nincs idő meghalni-ban tehát utolsó alkalommal bújik a 007-es ügynök bőrébe, a premierre azonban még egy picit várniuk kell a rajongóknak, hiszen a film november 19-én érkezik a hazai mozikba.