Hugh Jackman eddig nem látott fotókkal ünnepli a Logan - Farkas évfordulóját (galéria)

Három évvel ezelőtt kerül mozikba a  Logan - Farkas, amely nem csupán a legismertebb X-Men karakter történetére tett pontot, hanem egyúttal Hugh Jackman is búcsút intett ikonikus szerepének.

Noha a színész számos alkalommal megerősítette, hogy többé nem formálja meg Rozsomákot, ettől függetlenül nagyon úgy tűnik, hogy a színész még mindig nosztalgiával tekint a szerepre, az megjelenés évfordulójának alkalmából pedig egy igencsak ütős fotósorozattal lepte meg a rajongókat, amelyet közzé is tett az Instagramon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

3 years ago ... on this day. LOGAN was released. #thankyou for the many (and I really mean MANY) years of sweat, steamed chicken and, the role of a lifetime! #xmen #wolverine #logan

Hugh Jackman (@thehughjackman) által megosztott bejegyzés, Márc 3., 2020, időpont: 4:24 (PST időzóna szerint)

A napokban ugyan felmerült egy pletyka azzal kapcsolatban, hogy a jövőben akár Henry Cavill formálná meg Roszomákot immáron egy Marvel produkcióban, mindez azonban továbbra sem került hivatalosan is megerősítésre. Mindenesetre bárki is vállalkozzon a szerepre, annyi bizonyos, hogy nem lesz könnyű Jackmant helyettesítenie.

akció | dráma | sci-fi | thriller

Minden megváltozik. A nem túl távoli jövőben már nem lesznek mutánsok. Akik még megmaradtak, azok bujkálnak, és egyre fogynak a képességeik. X professzor (Patrick Stewart)... több»