Hugh Jackman újra Rozsomák lesz, de van egy rossz hírünk azoknak, akik már nagyon várják

Hollywoodban jelenleg is tart a színész- és írósztrájk, amely jelentősen hátráltatja a legjobban várt produkciók munkálatait is.

Mindez a Deadpool 3-at sem kerülte el, amelynek forgatása jelenleg is szünetel, így okkal merül fel a rajongókban a kérdés, hogy egyáltalán mikor is kerülhet sor arra, hogy Hugh Jackman visszatér Rozsomák szerepében, ahogy azt a film meg is ígérte.

Az eredeti tervek szerint a Deadpool harmadik része 2024 májusában került volna a mozikba, az új premierdátum viszont még mindig nem került bejelentésre, az viszont egyre aggasztóbb, hogy a Disney 2023 szeptemberétől egészen 2024 júliusáig terjedő ütemtervében sem szerepel a projekt.

A Deadpool 3 stábjának sikerült elkerülnie, hogy a forgatókönyvírók sztrájkja miatt leállítsák a forgatásokat. Mindez annak köszönhető, hogy a sorozat forgatókönyve már a tiltakozás bejelentése előtt készen volt. Ez azonban nem ment engedmények nélkül: Ryan Reynoldsnak megtiltották, hogy a forgatáson improvizáljon, mivel a helyben kitalált párbeszédek a forgatókönyvírás részének minősülnek.

A sztrájk egyre több nagyszabású produkciót érint, a munkálatok szüneteltetése már az európai forgatásokra is kiterjedtek, a Deadpool 3 lesz ráadásul az első olyan Disney film, amelynek jogait a Fox stúdió felvásárlásával sikerült megszerezni.

akció | sci-fi | vígjáték

A Deadpool franchise harmadik része, melyben a közönségkedvenc karakter mellett visszatér Rozsomák szerepében Hugh Jackman. több»