Idén folytatódik az új évezred legjobb sci-fije, jön a Majmok bolygója 4

Talán kevesen gondolták volna, hogy A majmok bolygója franchise az 1968-as eredeti remekmű után egy igazán eredeti, és nem mellesleg zseniális  rebootot kap. A majmok bolygója: A birodalom. részének forgatása 2022-ben kezdődik meg.

Két évnyi csend után végre új hírünk van a következő A majmok bolygója-filmről. A franchise-t a 2010-es években sikeresen újjáélesztő trilógia hamarosan újabb folytatást kap, bár továbbra sem teljesen világos, hogy hogyan folytatja majd a franchise-t. 

A filmet Az útvesztő trilógia direktora, Wes Ball fogja rendezni, a forgatás pedig nyár végén vagy ősz elején kezdődhet el.

Legalábbis ez derül ki a Hollywood Reporter interjújából, amelyet a 20th Century elnökével, Steve Asbellel készített a portál. Azzal, hogy időközben a 20th Century Fox a Disney tulajdonába került, könnyen lehet, hogy egy kevésbé sötét folytatás készül.

Anélkül, hogy részletezte volna, Asbell elmondta, hogy az olyan franchise-ok, mint az Avatar, a Free Guy és a Majmok bolygója “Disney-barátabbak" lesznek. A dolog azért sem annyira világos, mivel a trilógia mindhárom része alacsony korhatár besorolást kapott, bár az tény, hogy az atmoszférájuk nem volt éppenséggel gyerekbarát.

Egyelőre tehát így áll a helyzet, de amint friss információk érkeznek a történetről vagy a szereplőgárdáról, mindenképpen be fogunk számolni róluk.

akció | dráma | kaland | sci-fi | thriller

A majmok túlszárnyalták az embereket. Ami jó szándékú kísérletnek indult, az teljes hatalomátvétellé vált: immár az értelmes emberszabásúak a Föld urai. A városok... több»