Az utóbbi évek egyik felkapott sorozata a Yellowstone, amely olyan sikeres, hogy öt évad mellett már több spin-offot is kapott. Az ötödik évad azonban eddig csak félig készült el, azt pedig továbbra sem tudni, hogy a második felét mikor forgatják le. Ez komoly feszültséget szül a stábon belül, és már olyan hírek is napvilágot láttak, hogy a sorozat legnagyobb sztárja, Kevin Costner az évad végén kiszáll.

Erről a pletykáról már februárban is lehetett hallani, amikor arról érkeztek hírek, hogy a sztár és a sorozat készítői között nincs egyetértés a forgatási ütemtervet illetően. Kevin Costner az ötödik évad első felére bő két hónapot szánt, de csak 50 nap aktív forgatással. A második felére viszont állítólag csupán egyetlen hetet akart szánni, ami természetesen nem tetszett az alkotóknak.

Ezt azóta igyekeztek eloszlatni a Paramount képviselői, ahogyan azt is, hogy Kevin Costner kiszállna a sorozatból. A stúdió szóvivője úgy fogalmazott, hogy Kevin Costner a sorozat nagyon fontos alakja és remélik, hogy ez még sokáig így is fog maradni. Ugyanakkor a sorozatban szintén szereplő Dawn Olivieri színésznő egy korábbi interjújában már célozgatott a távozására mondván, "semmi sem tart örökké, ebbe bele kell törődnünk."

A mostani találgatás egyik apropója, hogy a stáb – köztük a társalkotó Taylor Sheridan és Kevin Costner, akik között sok vita volt a forgatás során – nem jelent meg a hollywoodi PaleyFesten és más sajtóeseményekről is távol maradtak. A dolgot tovább árnyalja, hogy a napokban kiderült, Kevin Costner felesége, Christine Baumgartner 18 évnyi házasság után a napokban beadta a válókeresetet.