Amióta csak felmerült annak lehetősége, hogy az X-Men csapata csatlakozik az MCU-hoz, rendre felmerül a kérdés a rajongók körében, hogy ki is alakíthatná Rozsomákot.

Persze bárki is lenne az, egész biztosan nem kis elvárásnak kell majd megfelelnie, hiszen a szerep gyakorlatilag egybeforrt Hugh Jackmannel, aki a 2017-ben mozikba került Logannel intett búcsút a karakternek.

Rozsomák szereposztásával kapcsolatban az utóbbi hónapokban több név is felmerült, köztük Taron Egerton is, és talán nem is lőne mellé a stúdió ezzel a döntésével, hiszen korábban igen meggyőző grafikák láttak napvilágot róla, és ezen a ponton rá is kell térnünk a lényegre, mivel nagy valószínűséggel minden eddig elképzeléseinket felülírhatja az a gondolat, hogy akár Keanu Reeves is eljátszhatná a szerepet.

Persze erre valószínűleg semmi esély nincs, de közösségi oldalara kikerült látványos vizuális koncepciórajzokat és grafikákat látva azt kell mondanunk, hogy fantázia mindenképp lenne a dolgoban. A zerologhy nevű művész az egyik, aki közzétett egy ilyen grafikát egy instabejegyzés keretében, és mondani se kell, hogy sokakat sikerült lenyűgöznie az elképzelésével, mutatjuk is:

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Keanu-Verse . Follow @zerologhy for more . . #Logan #Artwork #art #comics #Photoshop #graphicdesign #poster #fanart #Avengers #marvel #digitalart #movies #superhero #Friday #Disney #Spiderman #Xmen #Wolverine #TonyStark #KeanuReeves #Keanu

Zero (@zerologhy) által megosztott bejegyzés,

Dec 27., 2019, időpont: 7:34 (PST időzóna szerint)

Persze egyáltalán nem ő az egyetlen, aki Reevest 'álmodta' meg Rozsomák szerepére, de győződjetek meg erről magatok a galériánkban, ahol két további képet is találtok.

Keanu Reeves legújabb filmje, a John Wick: 4. felvonás várhatóan jövő év márciusában debütál a mozikban. A film már kapott egy nagyon rövid beharangozót, melyet idelent mutatunk.

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»