Azt már egy jó ideje tudni lehetett, hogy a kultikus Gyerekjáték című horror rebootot kap, a filmhez februárban meg is érkezett ez első trailer, a közelmúltban pedig beszámoltunk arról, hogy a félelmetes kis figurának maga Mark Hamill kölcsönzi majd a hangját.

Noha a premierig már nincs sok hátra, mindeddig nem igazán lehetett tudni, milyen új külsőt is kap majd a játék, amely egyúttal új nevet is kapott. A történet persze nagyban hasonlít a klasszikus változatra. Karen, az egyedülálló anya egy kedves játékot vásárol kisfiának, Andynek, ám rövidesen kiderül, hogy a bábu egy sötét titkot rejt magában.

Bár az eredeti alkotók nem fogadták túl nagy lelkesedéssel, hogy a kultuszfilm rebootot kap, amelyhez a rajongók egy meghatározó része is csatlakozott, ám miután megjelent az első előzetes, szinte minden kétség szertefoszlott, hogy az új Gyerekjáték nagyon is ütős és hátborzongató lesz.

Most pedig megérkezett az első fotó a játékról, amely első ránézésre alighanem csakugyan kedvesnek és aranyosnak tűnne, ha nem lenne a kezében az a konyhakés. A film premierjéig pedig már nincs sok hátra, hiszen a Gyerekjáték már ez év június 20-án a mozikba kerül.