Itt az új akcióthriller Gerard Butlerrel, befutott a Kandahár előzetese

A Támadás a Fehér Ház ellen filmmel kétségtelenül egy új korszak kezdődött Gerard Butler karrierjében, amely azóta is tart.

Noha idén januárban debütált a Jean-François Richet rendezésében készült A gép című akciófilm, amelyben szintén Butler vitte a főszerepet, úgy tűnik, hogy a színész rajongói “dupláznak” majd, hiszen a szintén érkezik nyáron a mozikba a Kandahár, amelyhez frissen landolt az előzetes.

Gerard Butler a történetben egy CIA ügynököt alakít, aki az ellenséges terület kellős közepén találja magát, ahol a legközelebbi menedékhely több száz mérföldre található. Egy tolmács segítségével megpróbál biztonságba jutni, ám üldözőik elől nem könnyű megszökni, így ezt az életveszélyes küldetést csak akkor élhetik túl mindketten, ha összefognak.

A Kandahár főszerepeiben Butler mellett Corey Johnson, Navid Negahban, Fahim Fazli, Ali Fazal, Nina Toussaint-White és Rebecca Calder lesznek láthatók. A film a tervek szerint idén júniusban érkezik a hazai mozikba.

64 Kandahár  (2023)

akció | thriller

Tom Harris (Gerard Butler) a CIA beépített ügynöke, aki éppen a Közel-Keleten látja el a feladatát. Amikor azonban titkos hírszerzési információk jogtalanul kerülnek... több»