Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

A gép (2023)

Plane
Filmadatlap
 
30
Szereplők
4
Vélemények
14
Képek
3
Videók

Galéria (14)

Gerard Butler
Mike Colter
Mike Colter
Mike Colter
Gerard Butler
Gerard Butler
Gerard Butler
Gerard Butler
Gerard Butler
Gerard Butler
Gerard Butler
Mike Colter
Yoson An
Daniella Pineda
Gerard Butler
Mike Colter

Videók (3)

 
Szilárd-Leo   2023. 01. 29.

legújabb vélemény

0
Átlagos film

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A várt filmet megnéztem, de csalódás ért. Egy átlagos film lett, ami egy gépről, egy kapitányról, egy rabról, és persze az utasokról szól. Hát, a film egy repülőgép lezuhanásáról és túszokról szól, a kapitány pedig szembe szál a rablókkal.És segítséggel minden sikerül is. Nagyon összecsapott volt. Nekem csalódást okozott, ennyi. Még annyi, hogy mindenki megmenekül, ennyi.

 
erahurka   2023. 01. 26.

1
Az idei Gerard Butler akciófilm adag

Leginkább a tavalyi Beasthez tudnám hasonlítani, amivel kapcsolatban kicsit szőrösebb volt a szívem a kelleténél. Ugyanúgy langyos az akciók mennyiségét tekintve, azt reméltem, hogy a zuhanás után többet csapkodnak a lecsóba, de ami volt, az végül is egész jól össze lett rakva. Meg kellően izgisen tálalták a helyzetet, inkább azzal akartak itt operálni szerintem, mint eszeveszett lövöldözésekkel. Talán a légitársaság ügyködését kihagytam volna a helyükben, hogy jobban pörögjön a sztori, bár az egyik fontosabb szál miatt meg mégis kellettek, szóval nem tudom. Amúgy ez egy olyan film, amilyeneket annak idején RTL klubon néztünk esténként a 90-es évek végén még a 2000-esek első felében, Dante pokla meg a többi ostobaság. Oda jó is, de moziba azért bőven nem kell rohanni rá, főleg a jelenlegi jegyárak mellett. Ráadásul most rengeteg remek film megy, amiket tavalyról toltak át januárra-februárra, ha az ember fogékony a komolyabb történetekre. Gerard Butler viszont jöhet, ilyen filmekben is, minden mennyiségben, csak jó lenne, ha több zúzás férne bele a költségvetésbe.

1
 
LordOfWings   2023. 01. 27.

0

A szokásos. Akciódús meg minden, de a történet nekem eléggé bugyuta. Persze emiatt nem akarom lepontozni, csak szerintem nem veszít sokat az, aki egyszerűen csak kihagyja ezt a filmet.

 
JamesBont   2023. 01. 28.

0

Szerintem igazából semmi extra. Legalábbis semmi olyat nem hoz a film, amire ne számítottam volna már akkor, amikor megláttam Gerard Butler nevét a stáblistán.

A film 54 154 318 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 25 746 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Jean-François Richet és Gerard Butler harmadik közös filmje.

(csd)