Jamie Foxx lesz Isten, Mickey Rourke pedig a Sátán

Jamie Foxx és Mickey Rourke lesznek a Not Another Church Movie című új vígjáték főszereplői, amelyben Foxx Istent, Rourke pedig a Sátánt alakítja. 

A film középpontjában Taylor Pharry (Kevin Daniels) áll, egy fiatal és ambiciózus férfi, akit Isten azzal bíz meg, hogy terjessze Isteni igéjét a családja és egy kis, szekularizálódó közösség körében, nem is sejtve, hogy a Sátánnak saját tervei vannak. 

A film utómunkálata már folyamatban van, a premier még idén várható, bár sajnos a hazai forgalmazásról egyelőre nincsenek információk.

Jamie Foxx nemrégiben súlyos egészségügyi problémákkal küzdött, hosszú ideig kórházi kezelésre szorult. Lánya, Corrine Foxx tájékoztatta a nyilvánosságot az állapotáról, anélkül, hogy konkrétumokat elárult volna. Foxx a közelmúltban mindenkinek megköszönte a támogatást és az imákat, tagadta a bénulásról vagy vakságról szóló pletykákat, és bár részleteket nem árult el, röviden csak annyi mondott, hogy megjárta a poklot.

Foxx legutóbbi filmje, a Tyrone klónja már a Netflixen.

akció | misztikus | sci-fi | vígjáték

Hátborzongató események sorozata egy valószínűtlen triót sodor egy aljas kormányzati összeesküvés nyomába ebben a pörgős krimiben. több»