Augusztus végétől világszerte 3D-ben tér vissza a mozivásznakra James Cameron kultikus akció-scifije, a Terminátor 2. - Az ítélet napja. A filmet, melynek díszbemutatóján Te is ott lehetsz, a Pannonia Entertainment digitálisan restaurált 3D képpel és az eredeti '91-es magyar szinkronnal mutatja be.

Játssz és nyerd meg a 3 darab páros mozijegy egyikét a Terminator 2 3D díszbemutatójára, melyre augusztus 28-án, 19:00 órai kezdettel kerül sor a budapesti Corvin Mozi dupla vetítőgépes (!) Dolby 3D rendszerrel felszerelt Nagytermében. Sőt, a jegyek mellé egy 70x100 cm-es limitált példányszámú Terminator 2 3D moziplakát is a Tiéd lehet.

Nincs más dolgod, mint a cikkhez készült Facebook bejegyzéshez kommentben megírni, hogy melyik évben mutatták be a Terminator 2-t. Ha szükségetek van egy kis segítségre, ide kattintva könnyedén megtaláljátok a választ.

A kommentelők közül augusztus 25-én sorsoljuk ki a szerencsés nyerteseket. Ne maradj le Te sem, kattints ide a Facebook oldalunkért, kommentelj, és nyerj!