Jövő a héten végre a mozikban a nagysikerű Trollok franchise következő része, Trollok: Együtt a banda. Ha Te sem maradnál le róla, csatlakozz a Mafab.hu és a film hazai forgalmazója, a UIP-Duna közös játékához, hogy a Tiéd lehessen a 3 darab 4 főre (ha több a gyerkőc, többen is mehettek) szóló mozijegy a film premier előtti vetítésére!

Október 26-án végre a hazai mozikban Trollok: Együtt a banda, melyet a családoddal együtt most az első között láthatsz az országban.

A történet szerint Pipacs és Ágas, hosszú barátság után végre hivatalosan egy párt alkotnak (#ágpacs). Ám kiderül, hogy Ágasnak van egy múltbeli titka, és útjuk során megpróbálnak összehozni egy régen széthullott zenekart és megmenteni Ágas bátyját a gonosz popsztárpár, Bársony és Furnér karmaiból. 

A Trollok-filmek előző két része sikert aratott a dalaival és a táncos jeleneteivel, sőt, Oscar-jelölést is kapott a legjobb filmdal kategóriában.

Ha Te sem szeretnél lemaradni a vetítésről, teszteld le a szerencsédet! Nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapjának fórumába (IDE KATTINTVA) kommentben megírni a ‘Játék’ szót, és automatikusan bekerülsz a csütörtök déli (október 19., 12:00) sorsolásba.

A szerencsés nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. A vetítésre Budapesten, a Cinema City Arénában kerül sor 2023. október 25-én (szerda) 18:00 órai kezdettel.

Sok szerencsét kívánunk!

animáció | családi | kaland | vígjáték

Két fergeteges kaland után, amelyekben őszinte barátságukat és rendületlen flörtölésüket mutatták be, Pipacs és Ágas most már hivatalosan is egy pár lett, #ágpacs néven.... több»