FRISSÍTVE: Gratulálunk a nyerteseinknek: erahurkaAdikgashiikVarga TündeMarci Gálzoltyah. Köszönjük, hogy ezúttal is velünk játszottatok. :)

Jövő héten végre a mozikban az Azt mondta. Szeretnéd az elsők között szeretnéd látni az Oscar-szezon egyik legnagyobb ígéretének számító, kiváló kritikai fogadtatású filmet? Akkor csatlakozz a Mafab.hu és a film hazai forgalmazója, a UIP-Duna közös játékához, hogy a Tiéd lehessen a 5 darab 2 főre szóló mozijegy a film premier előtti vetítésére!

November 17-én végre a hazai mozikban Azt mondta, melyet a pároddal együtt most az első között láthatsz az országban.

A TÖRTÉNET

A történet a Times két riporteréről szól, akik egy generáció életének legjelentősebb sztoriját tárták a világ elé, és hozzájárultak a metoo mozgalom kirobbanásához, megtörve a csendet, ami hosszú-hosszú ideig a hollywoodi szexuális zaklatásokat övezte. 

AZ ALKOTÓK

A film mögött,mely Harvey Weinstein bukását dolgozza fel   New York Times She Said - A MeToo mozgalom keletkezésének és Harvey Weinstein leleplezésének története című bestsellere alapján a 12 év rabszolgaság, Holdfény és A nagy dobás Oscar-díjas producereinek, valamint a Zero Dark Thirty – A Bin Láden hajsza és az Amerikai botrány Oscar-jelölt producerei állnak. A rendezői széket az Emmy-díjas Maria Schrader (A másik út) foglalta el, míg a forgatókünyvet az Oscar-díjas Rebecca Lenkiewitz (Ida) szerezte. A főbb szerepeket Carey Mulligan és Zoe Kazan alakítják.

HOGYAN CSATLAKOZHATSZ A JÁTÉKHOZ?

Ha Te sem szeretnél lemaradni a vetítésről, teszteld le a szerencsédet! Nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapjának fórumába (IDE KATTINTVA) kommentben megírni a ‘Játék’ szót, és automatikusan bekerülsz a csütörtök déli (november 10., 12:00) sorsolásba.

A szerencsés nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. A vetítésre Budapesten, a Cinema City Mammut I-ben kerül sor 2022. november 15-én (kedd) 19:00 órai kezdettel.

Sok szerencsét kívánunk!

65 Azt mondta  (2022)

dráma | történelmi

SkyShowtime (2023.07.17.)

A New York Times riporterei, Megan Twohey és Jodi Kantor egy generáció egyik legfontosabb történetét tárják elénk - egy olyan történetet, amely segített elindítani a #MeToo... több»