Játssz és NYERJ páros mozijegyet Liam Neeson új filmjére, a Becsületes tolvajra!

Te is szeretnéd mielőbb látni Liam Neeson legújabb akciófimjét, a Becsületes tolvaj? Csatlakozz a Kultik Mozihálózat és a Mafab.hu közös játékához, hogy tiéd lehessen egy páros belépő a film vetítésére!

A film rendezője, Mark Williams producerként vált ismertté, nevéhez fűződik a Netflixen futó Ozark-sorozat, A könyvelő és a Java Heat – Tüzes pokol. A film főszereplője az Oscar-díjra jelölt Liam Neeson (Férjek és feleségek, Schindler listája, A nyomorultak, Star Wars – Baljós árnyak, Igazából szerelem, Elrabolva, Éjszakai hajsza, Fehér pokol).

A játékban bárki részt vehet, a nyeremény pedig beváltható a Kultik Mozihálózat bármelyik pontján (Kultik Ajka, Kultik Csepel, Kultik Kaposvár, Kultik Pécs, Kultik Salgótarján, Kultik Sopron, Kultik SkyCinema (időszakos, tavasztól-őszig), Kultik Szenes, Kultik Vásárhely). Ha Te sem szeretnél lemaradni a Becsületes tolvajról, akkor nincs más dolgod, mint bekövetni minket az Instagramon (https://www.instagram.com/mafab.hu/), majd dobni egy lájkot a játékot meghirdető képre, és így automatikusan bekerülsz a csütörtök déli sorsolába (2020.10.08.). A nyertessel Instagramon keresztül vesszük fel a kapcsolatot.

Sok sikert kívánunk!