Valós események alapján készült Jennifer Lopez új filmje, A Wall Street pillangói, melyhez megérkezett az első előzetes.

Jennifer Lopez és társai alaposan megkopasztják a Wall Street legnagyobb cápáit a Hustlers című megtörtént eseményeket feldolgozó film első előzetesében.

A történet szerint néhány sztriptíztáncosnő azzal a tervvel áll elő, hogy tehetős Wall Street-i bankárokat kopaszt meg, mindezt úgy, hogy annyira leitatják őket, hogy amíg a férfiak öntudatlanul várják a nehéz ébredést, ők annyi pénzt vesznek le a bankkártyáikról, amennyit nem szégyellnek. Ramona és barátnői abban bíznak, hogy egy ilyen kellemetlen üggyel egyik kuncsaftjuk sem fog a rendőrséhez fordulni, kinek is hiányozna egy efféle nyilvános megaláztatás?

A Lorene Scafaria (Míg a világvége el nem választ) rendezésében készülő filmet a New York Magazine újságcikke inspirálta, mely modernkori Robin Hood történetként számolt be a sztriptíztáncosnők vakmerő tetteiről. A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Jennifer LopezJulia StilesMercedes RuehlMadeline BrewerSteven Boyer és Keke Palmer.

A A Wall Street pillangói várhatóan szeptemberben érkezik a hazai mozikba. A film első előzetesét idelent nézhetitek meg.