Beindultak az események, lassan minden napra jut egy hír az idei év legjobban várt filmje kapcsán.

Több mint egy tucat exkluzív fotó érkezett a Star Wars VII-hez, miközben az is kiderült, hogy a hetedik rész rendezője a híresztelésekkel ellentétben mégsem vállalja a kilencedik epizódot.

A héten érkezett meg az első nemzetközi TV szpot a Star Wars héthez, melyet tegnap az EW címlapja és további egy tucat exkluzív fotó követett, kiderült, hogy a Disney megkegyelmezett a magyaroknak, így mi is a premierrel egy időben láthatjuk az Ébredő erőt, ma pedig hivatalossá vált, hogy a franchise hetedik részét rendező J.J. Abrams nem tér vissza a kilencedik epizódra.

Azt már jó ideje tudni lehet, hogy a nyolcadik rész forgatókönyvét Rian Johnson írja, és a rendezői széket is ő foglalhatja el, azonban az elmúlt hónapokban szárnyra kaptak a pletykák, melyek szerint Abrams visszatérhet a trilógia záróepizódjára. Bár még viszonylag messze van az Ébredő erő premierje, az eddig látottak alapján sok Star Wars rajongó szerette volna, ha elvállalja a kilencedik részt, az erről szóló híreszteléseket azonban a direktor maga cáfolta meg.

'Nem, nem én fogom rendezni a Star Wars IX-et, bár ettől még nagyon irigykedni fogok arra, aki megkapja a lehetőséget, hogy ilyen csodálatos csapattal dolgozzon' – árulta el az EW-nek adott interjújában.

Mindenesetre kíváncsian várjuk, ki ülhet majd a 2019-ben érkező rész direktori székébe, bár ennek a bejelentését a Disney valószínűleg nem fogja elsietni.

Visszatérve a fotókra, a fenti galériában az összes főbb szereplőről találtok képeket, melyek jó eséllyel még azokat is meggyőzik, akik hitetlenkedve fogadták a sokat emlegetett háromágú fénykardot.

A Star Wars - Az ébredő Erő december 18-án debütál a hazai mozikban. A még többre vagy kíváncsi, a film címére kattintva előzetesekkel, bőséges képgalériával és a teljes stábbal várunk.