Jöhet A nemzet aranya 3 Nicolas Cage-dzsel

Nicolas Cage visszatérhet egy új A nemzet aranya-filmben.

A közelmúltban debütált a Disney Pluson A nemzet aranya: A történelem peremén című sorozat, mely kapcsán a rajongók legnagyobb kérdése az volt, hogy Nicolas Cage visszatér-e valaha egy új filmre.

Jerry Bruckheimer producer a hét elején megerősítette az E Newsnak, hogy egy harmadik, Nicolas főszereplésével készülő film fejlesztés alatt áll. 

"Azt mondtuk, hogy szeretnénk egy újabb Nemzet aranyát csinálni, ők pedig azt mondták: 'Persze, találjunk ki egy új szereplőgárdát'" - magyarázta. "Ugyanakkor A nemzet aranyát a mozik számára fejlesztettük Nicolas Cage-dzsel - ami még mindig folyamatban van"  mondta a producer a rajongók legnagyobb örömére.

A filmről már legalább 2018 óta tárgyalnak, de eddig nem sok előrelépés történt. Egyelőre tehát várnunk kell, de bízzunk a legjobbakban, annyi biztos, hogy a fejlesztés jelenleg is zajlik.

akció | kaland | misztikus | thriller

Jess Morales, a 20 éves álmodozó felfedezőútra indul, hogy felfedezze családja történetének rejtélyét, és barátai segítségével igyekszik visszaszerezni a történelem... több»