Jön a Breaking Bad-film!

Vince Gilligan engedett a csábításnak, az eredeti sorozat készíti az egészestés Breaking Bad (Totál szívás) filmet.

Bár minden idők egyik legjobb sorozata 2013-ban véget ért, a Variety értesülései szerint a széria alkotójával, Vince Gilligannel a fedélzeten egészestés film készül a Breaking Bad-ből.

A hírek egy két órás mozifilmről szólnak, arról azonban még nincsenek információk, hogy a szóban forgó produkció a televíziók képernyőin, vagy a mozikban mutatkozik be. Így sajnos még azt sem tudhatjuk, mikor játszódik majd a sztori (vajon előzménytörténet lesz, mint a Better Call Saul?), ahogy azt sem, hogy visszatér-e valamelyik főszereplő. A hírt elsőként közlő The Albuquerque Journal mindössze annyit írt, hogy a filmben egy fogságba került férfit és a szabadulásának történetét ismerhetjük majd meg.  

A portál értesülései szerint a produkció "Greenbriar" címen készül, a forgatás november közepétől februárig tart majd Duke City-ben.

A Breaking Bad sorozat főszereplője egy középiskolás tanár (Bryan Cranston), akinél rákot diagnosztizálnak. A férfi ekkor úgy dönt, hogy anyagilag bebiztosítsa családja jövőjét, egykori tanítványával (Aaron Paul) belevág az drogbizniszbe. A széria 5 évadot ért meg az AMC-n, ez időt alatt 16 Emmy-díjat és 2 Golden Globe-ot nyert.  

UPDATE: Időközben a Slash Film megerősítette, hogy a sztori a Breaking Bad sorozat után játszódik majd, a főszerepet pedig maga Aaron Paul akaítja majd. A film Jesse Pinkman sztoriját folytatja azt követőn, hogy elmenekült Albuquerque-ből.