Jön a Mamma Mia 3, Meryl Streep visszatér?

Már javában zajlanak a Mamma Mia! 3 előkészületei, a producerek pedig igencsak bizakodóak azt illetően, hogy akár még Meryl Streep is visszatérhet.

Judy Craymer producer, aki a film színpadi változatán is dolgozott, a Deadline magazinnak beszélt arról, hogy bár a forgatókönyv fejlesztése jelenleg egy korai szakaszában van, mégis elképzelhetőnek tartja, hogy a cselekményt úgy alakítsák a jövőben, hogy abban Donna karaktere is visszatérhessen.

“Van benne egy történet, és szerintem Merylnek vissza kellene térnie. Nem akarom túlzásba vinni, de tudom, hogy van benne egy trilógia” - nyilatkozta Craymer. A teljes franchise a filmekkel, a színpadi darabokkal és az eladott lemezek után közel 4 milliárd dolláros bevételt termelt. Amanda Seyfried egyébként még 2020-ban nyilatkozta a Collidernek, hogy ő maga is szívesen visszatérne a produkcióhoz.

“A filmben szereplő összes ember egy pillanat alatt igent mondana, mert szeretnénk együtt lógni egymással” - mondta a színésznő.

musical | romantikus | vígjáték

Készülj, mert újra vár az ének, a tánc a nevetés és a szerelem! Tíz évvel azután, hogy a Mamma Mia! több mint 600 millió dollár bevételt hozott világszerte, visszatérünk a... több»