Jön a Tomb Raider 2!

Bár az Alicia Vikander nevével fémjelzett Tomb Raider  nem aratott osztatlan sikert, de alapvetően jó irányt mutatott a videojáték adaptációknak, a Warner pedig úgy döntött, belevág a folytatásba.

Nem kapkodta el a Warner a Tomb Raider 2 bejelentését, de lássuk be, erre azért jó okuk is volt. A közel 100 millióból forgatott videojáték adaptáció 60 milliót sem tudott összehozni Észak-Amerikában, amire első blikkre azt mondhatnánk, hogy elég csúnya bukás, nemzetközi terepen azonban kimondottan jól teljesített a film, így végül 274 milliós összbevétellel zárt. Beleszámolva a marketing költségvetést, még ez az összes sem hozhatott óriási hasznot, ahhoz azonban úgy tűnik, hogy elegendő volt, hogy a Warner és az MGM végül zöld utat adjon a második résznek.

A stúdió a korábbi forgatókönyvírókat az Össztűz szkriptjét is jegyző Amy Jumpra cserélte, arról azonban nincsenek információk, hogy vajon a rendező Roar Uthaug megtarthatja-e a pozícióját. Igaz, ezt elmondhatjuk Alicia Vikanderről is, de óriási meglepetés lenne, ha nem tartanák meg a frissen igazolt Oscar-díjas színésznőt.

A Tom Raider 2 egyelőre nem kapott premierdátumot, de amint többet fogunk tudni, mindenképp beszámolunk a fejleményekről.

75 Tomb Raider  (2018)

akció | fantasy | kaland | thriller

Hét évvel édesapja eltűnése után a 21 éves Lara úgy döntött, hogy nem veszi át a család nemzetközi cégének irányítását, helyette inkább biciklis futárként dolgozik... több»