Lezárult a Stranger Things negyedik évada, amely persze számos megválaszolatlan kérdést hagyott maga után, amelyekre a sorozat rajongói már csak az ötödik évadban kapnak választ.

A sorozat alkotói, Matt és Ross Duffer ezenkívül azonban további meglepetéseket tartogatnak mindneki számára, hiszen az ötödik évad után nem maradnak a nézők Stranger Things megjelenések nélkül.

A Duffer megalapították az Upside Down Pictures-t, amely kapcsán azt állítják, hogy annak égisze alatt olyan meséket fognak készíteni, amelyek fiatalkorukban inspirálták őket. A testvérpár tervei között szerepel egy Stranger Things spinoff-sorozat, amelyről persze egyelőre nincsenek hivatalos információk.

Korábban a sorozat sztárja, Finn Wolfhard egy interjúban azt mondta a produkcióval kapcsolatban, hogy a spin-off egy már ismer karakter történetét követi majd. 

Ez viszont még nem minden. A Stranger Things nem marad meg “egyszerű” Netflix sorozatnak. Készül ugyanis a jövőben egy színpadi változat is, amelynek cselekménye a széria mitológiáján alapszik majd. A színpadi tervekett Sonia Friedman és Stephen Daldry készítik, akik korábban olyan produkción dolgoztak, mint a Billy Elliot, A felolvasó és A korona.

dráma | fantasy | horror | misztikus | sci-fi | thriller

Hopper Oroszországban raboskodik, ahol sok veszéllyel kell szembenéznie, amik emberi és nem emberi dolgok is egyaránt. Az Egyesült Államokban új problémák kezdenek jelentkezni,... több»