Jon Bernthal visszatér a The Walking Dead-be

Shane visszatér a The Walking Dead 9. évadjára, ez most már biztos – a pletykák és a találgatások akkor indultak meg, amikor Jon Bernthalt, a karaktert alakító színészt kiszúrták a sorozat forgatási helyszínének közelében. Nos, nem véletlenül: Shane biztosan felbukkan még a sorozatban.

Hogy pontosan hogyan, az még kérdéses, de nyugodtan mindenki engedje el a fantáziáját. Shane visszatérésének időzítése és formája ugyanis biztos, hogy nem a jelenleg játszódó történet idősíkjába illik majd bele, hiszen Shane egy veszekedést követően meghal. Visszatérése így csak visszaemlékezés lehet, ahogy mondjuk az Andrew Lincoln alakította Rick felidézi a múlt eseményeit.

Ez pedig a másik érdekes sarokpontja a sikersorozat következő évadának, ugyanis Lincoln hivatalosan is bejelentette, hogy távozik a szériából, aminek eddig főszereplője volt. Hogy a történetet hogyan alakítják majd az írók, még az ő titkuk – hiszen a sorozat alapjául szolgáló képregényben a karakter él és virul. Shane karakterének felbukkanásának talán lehet valami köze ahhoz, ahogy Lincoln távozását előkészítik, ugyan ez nem először történik meg: Shane bukkant már fel korábban is Rick visszaemlékezéseiben.

Az viszont már most borítékolható, hogy a színész csak rövidebb időre ugrott vissza a produkcióba, mert mostanában eléggé elfoglalt – nemrég a Nyomd, Bébi, nyomd!ban játszott, és több készülő filmje mellett a Netflix Marvel - A megtorlójében is oszlopos tag.

Persze nem kell kétségbeesni, a széria nem marad majd vezető egyéniség nélkül: ugyan Lauren Cohan is csak nagyjából az évad felében bukkan majd fel, az új vezéregyéniségnek Norman Reedust szánják, a karakter rajongóinak legnagyobb örömére.