Kapaszkodj meg, jön az év legbetegebb horrorjának folytatása, és egy igazi sztárt szerződtettek hozzá

Az már biztosra vehető, hogy elkészül a Micimackó: Vér és méz folytatása, amelyhez most a Szerelmes Shakespeare sztárja, Simon Callow is csatlakozott.

Az értesülések szerint  a színész egy Cavendish nevű karaktert fog alakítani, akit a film készítői úgy írnak le, mint "egy kulcsfontosságú karaktert, akinek sötét múltja valahogy kapcsolódik Róbert Gidához”.

“Cavendish tragikus élete, amelyet alkoholizmus, erőszak és megbánás jellemez, nemcsak jelentős mélységet, de relevanciát is hoz a történetbe” - nyilatkozták a készítők a Variety magazinnak.

A magazin további értesülései szerint Callow az ügynökein keresztül kapta a felkérést, amelyre igent mondott, mivel alapból tetszett neki a karakter.

A Vér és méz egyébként az év elején debütált, a magyar mozik is bemutatták, a film nem mellékesen 5 millió dollár bevételt hozott a mindössze 100 ezer dolláros költségvetéssel szemben.

A folytatás a tervek szerint 2024 februárjában kerül majd bemutatásra.

horror

Egyszer volt, hol nem volt, Micimackó egy békeszerető plüssmackó volt, aki a többi állattal együtt élt az idilli Százholdas pagonyban, és persze a légynek sem tudott... több»