Keanu Reeves és a The Walking Dead sztárja együtt szeli át a sivatagot motorral az új sorozat évadban

Keanu Reeves csatlakozott az AMC-n futó Norman Reedus: Amerika kétkeréken sorozat vasárnapi évadpremierjében.

“Itt kint olyan, mintha egy másik világban lennénk. Utah a régi vadnyugat utolsó ‘fellegvára’. Egy hely, ahol a törvényen kívüliek menedéket kerestek, és ahol az úttörők megteremthették a saját valóságukat” - narrálja a felvezetőt Norman Reedus.

Norman azt elárulta, hogy ő és Keanu Reeves már évek óta beszéltek arról, hogy együtt motoroznak. “Ez az első lehetőségünk, hogy valódi időt töltsünk együtt. És már most tudom, hogy ez egy epikus utazás lesz” - tette hozzá Reedus.

Norman Keanu Arch Motorcycle Companyjáról kérdezte, mire a színész elmondta, hogy a céget 2011-ben alapították, és bemutatta a műsorban. márka KRGT-1 névre keresztelt modelljét.

Norman egyúttal az adásba azt is bevallotta, hogy hiányozni fog neki a motorozás Georgiában, ahol a The Walking Dead korábbi évadain dolgozott, és ahol egy évben közel nyolc hónapot töltött.

Kevesen tudják Norman Reedus, a The Walking Dead sztárja imádja a motorokat. A sorozatban ő is nyeregbe pattan, hogy kalandos útja során bemutassa nekünk a legjobb szerelőket és... több»