Keanu Reeves elég sokoldalú fickó, bár mi leginkább a színészi oldalát ismerjük. De van neki egy másik szenvedélye is, méghozzá a képregények. Egészen pontosan egy bizonyos képregény, a BRZRKR. Nem hallottál még róla? Oké, ez nem egy Marvel-sztori, hanem valami, amit teljes egészében Keanu Reeves talált ki és hozott tető alá. És, amelynek mozifilm adaptációját is könnyen lehet, hogy ő maga fogja rendezni.

A BRZRKR megvalósítását egy Kickstarter-kampánnyal támogatták meg korábban, ahol az érdeklődő rajongók végül 1,4 millió dollárt dobtak össze a projektre. A történetet maga Keanu Reeves írta és a főhős karakterét is ő álmodta meg. A sztori Berzerkerről, vagy B-ről szól, aki egy halhatatlan harcos. Évszázadokon és generációkon keresztül harcol, hogy kiderítse a saját eredetét és megtalálja a módját, hogy végre véget vethessen a létezésének.

Keanu Reeves nagyon elhivatott a projekt kapcsán. Már régóta lehet arról hallani, hogy legalábbi két adaptáció készülhet a képregényből: egy két évadosra tervezett animációs sorozat a Netflixre, valamint egy élőszereplős mozifilm. Utóbbiban ki más is lehetne a főszereplő, mint Keanu Reeves?

De nem csak a főszereplő lehet, hanem a rendező is, bár ezt egyelőre nem erősítették meg. Abból viszont ki lehet indulni, hogy eddigi egyetlen rendezése, A Tai Chi harcosa rendezői székét is végül azért foglalta el, mert annyira az ő projektje volt az egész, hogy végül nem akart kiengedni semmit sem a kezéből.

Ha akkor ezt érezte, mit érezhet most a BRZRKR kapcsán, ami aztán tényleg ízig-vérig az ő gyermeke?