A múlt hétvégén a hazai mozikba is megérkezett a John Wick: 3. A film elképesztő sikernek örvend mind a nézők, mind pedig a szakma körében, azonban úgy tűnik, hogy Keanu Reeves egyáltalán nem szándékozik szünetet tartani.

A jövő hónapban ugyanis megkezdődik a Bill és Ted 3 forgatása, amelyről korábban maga Reeves és kollégája, Alex Winter adott hírt egy rövid videó üzenetben. A film várhatóan pedig már 2020. augusztus 21-én a mozikba kerülhet.

Reeves a napokban a Variety magazinnak is nyilatkozott, amelyben azt is elárulta, hogy ő maga arra is készen áll, hogy újra megformálja John Constantine szerepét. A 2005-ben mozikba került Constantine - A démonvadászt hatalmas várakozás előzte meg, és bár a film mára már szinte kultikus darabnak számít, a premiert követően sajnos alulmúlta a rajongók elvárásait.

„Mindig is újra el akartam játszani azt a szerepet. Egyszerűen szeretem azt a világot és a karaktert egyaránt. Hatalmas lendülettel tudnék belevágni újra a munkába”, nyilatkozta a színész.

A Warner Bros. egyelőre azonban nem erősítette meg hivatalosan, hogy szerepelne a terveiben a Constantine folytatásának elkészítése, de mi a magunk részéről még nem temetnénk a produkciót.