Készülj, premierdátumot kapott a Boba Fett-sorozat!

Kétségtelen, hogy A mandalori második évada tovább emelte a tétet azzal, hogy visszahozta a Star Wars univerzumába Boba Fettet.

A legendás fejvadász szerepében ráadásul Temuera Morrison is visszatért a franchise-ba, ami viszont még ennél is izgalmasabb, hogy A mandalori legutóbbi epizódjának stáblista után jelenetéből kiderült, hogy Boba Fett önálló spin-offot is kap.

Az utóbbi időben azonban meglehetősen csendes volt  The Book of Boba Fett háza tája, és bár az egyes epizódok címei már ismertek, egyelőre azonban nem tudható, pontosan miként is körvonalazódik majd a széria átfogó története.

A fentebb említett jelentből persze annyi már kiderült, hogy Boba és Fennec Shand elfoglalták a “néhai” Jabba palotáját, hogy onnan építhessék ki saját alvilági birodalmukat, amely feltételezhetően a galaxis jókora részére kiterjed majd.

A sorozattal kapcsolódóan pedig van is egy jó hírünk, a The Book of Boba Fett ugyanis nem csupán egy irtó hangulatos posztert is kapott, hanem végre az is kiderült, hogy már idén december 29-től elérhető lesz a Disney+ műsorkínálatában.

A mandalori kétségtelenül a streaming szolgáltató zászlóshajójának számít, amely a megjelenést követően számos előfizetőt csábított, így a stúdiónak hamar nagyobb ütemre kellett kapcsolnia a további Star Wars produkciók gyártását illetően.