Kiderült, hogy hol és mikor láthatod az új Predator-filmet

Nem lesz mozis bemutató, vagy ha igen, rögtön streamingre is felkerül a Disney égisze alatt készülő Ragadozó-film, mely hivatalos címet is kapott.

Koponyák (Skulls) helyett Préda (Prey) címmel debütál a soron következő Predator-film, melynek története a távoli múltban, háromszáz évvel napjaink előtt játszódik majd, és a főhőse ezúttal nem egy kigyúrt izomszörny, hanem egy fiatal indián nő. De nem aggódnunk, valószínűleg neki is megvannak a maga képességei, melyekkel szembe tud nézni a ragadozóval.

És, hogy erre meddig kell várnunk? Nos, mindössze jövő nyárig, akkor pedig rögtön a Hulun streamelhetjük. A film rendezői székét Dan Trachtenberg foglalta el.

A Predator franchise 1987-ben indult el Arnold Schwarzenegger főszereplésével, mely azóta további öt címmel bővült. A legutóbbi a 2018-as Predator - A ragadozó Shane Black rendezésében. Ennek az előzetesét láthatod idelent.

akció | kaland | sci-fi | thriller

Shane Black friss vért fecskendez a Predator-sorozatba ezzel a kirobbanó új résszel, amelyben a vadászat a világűr távoli zugaitól a külvárosi utcákig terjed. Az univerzum... több»