Kiderült, mikor jön az Annabelle 3A kép forrása: https://screenrant.com/annabelle-3-conjuring-movie/

A Warner Bros. bejelentette, hogy a jövőre érkező Démonok között-univerzumba tartozó filmjük a még cím nélküli Annabelle-folytatás lesz – vagyis a rajongók hamarosan ismét találkozhatnak a démoni babával.

A filmet Gary Dauberman rendezi, aki a gigastúdió ügyeletes horror-ügyeletese: ő írta a két korábbi Annabelle-film, illetve az Azforgatókönyvét, jelenleg pedig szintén nagy dobásokon dolgozik. Ő jegyzi a másik Démonok között-karakter, Az apáca és az Az 2 adaptációit is.

Az Annabelle-filmek a James Wan Démonok közöttjében feltűnt babáról szólnak. Míg az első rész anyagilag már sikeres volt, a kritika még nem fogadta olyan jól – ezt a csorbát viszont sikeresen kiköszörülték a második résszel, amely már nem csak a horrorrajongók, hanem a kritikus hangok körében is népszerű lett – így elkerülhetetlen volt a stúdió döntése egy újabb folytatásról.

Most meg is erősítették a hírt, miszerint jövőre ismét Annabelle-el találkozhatunk a mozikban – ám a projekt többi része egyelőre még hétpecsétes titok. Kérdés, hogy Dauberman hova illeszti be majd a készülő film történetét a Démonok között-univerzum így is elég tágas és időben ide-oda ugráló idősíkjába.

Az Annabelle-film mellet még kettő film is tervben van: a Démonok között 3 és a The Croocked Man. Az utóbbit Wan úgy írta le, mint egy sötét hangulatú tündérmese, amely meglehetősen messzire esik az eddigi filmektől. A Démonok között 3 pontos sorsa és megjelenése pedig egyelőre lóg a levegőben – így is elég sűrű időszak elő néznek a Warner horrorspecialistái.