Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Az


(It)
Az

Tartalom

Egy maine-i kisvárosban a The Losers Club hét fiatal tagjának szembe kell néznie az élet komoly problémáival, az idősebbektől elszenvedett megaláztatásokkal és egy bohóctestet öltött szörnyeteggel, Pennywise-zal. 

(hp)
Bill Skarsgård
Andrés Muschietti
Bill Skarsgård
Bill Skarsgård
Bill Skarsgård
Wyatt Oleff
Finn Wolfhard
Chosen Jacobs
Jaeden Lieberher
Sophia Lillis
Bill Skarsgård
Bill Skarsgård
 

Az eredeti tervek szerint az 1990-es film gyerek főszereplőit alakító színészek visszatértek volna az új filmbe és egykori karaktereik felnőtt énjeit alakították volna. Ez azonban nem valósulhatott meg Jonathan Brandis halála miatt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A rendező szerint a gyerek színészek nem találkoztak a Pennywise jelmezes Bill Skarsgård-al a forgatás előtt, mert biztos akart lenni benne, hogy a forgatáson az ijedelmük életszerű lesz.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film pont 27 évvel az eredeti televíziós sorozat után debütál a mozikban. Talán csak a véletlen műve, de Stephen King AZ című regénye szerint Pennywise minden 27. évben tér vissza Derry városába. Sőt, az eredeti sorozatban a Bill karakterét alakító Jonathan Brandis 27 éves korában hunyt el.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.