Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Holtak hajnala


(Dawn of the Dead)

Tartalom

A Földön rejtélyes járvány pusztít, az éhező hullák pedig tovább tizedelik a megmaradt túlélőket, akik egy bevásálóközpontban barikádozzák el magukat. A tét nem csupán az életben maradás, hanem az egész emberiség túlélése.
(hp)
 
2017. 06. 01. 11:17 

A legtöbb zombis film ilyen. Mégis azt mondom ez azért tök jó lett. Néha már inkább vicces mint ijesztő de aki szereti a zombis filmeket az ne hagyja ki ezt sem.

 
2017. 05. 29. 12:42 

Elment egynek. Csak sajnos a legtöbb hasonló történetű film ugyan ilyen. Mint zombis film, nagyon jó, csak már túl sok ilyen film van és nehéz különbségeket felfedezni.

 
2016. 05. 10. 19:31 

Nem lenne rossz film, de szinte semmi kreativitás,semmi meglepő nincs ebben a nem túl félelmetesre sikerült tömeggyártott filmben.Szokásos zombi-apokalipszis,éhes húsra éhező félholtak.:(

 

Az 1978-as film másik főszereplője, Scott Reiger szintén feltűnik a filmben, aki egy tábornokot alakít, aki jó tanácsokat ad a civileknek a tv-n keresztül.

(Menyét Ibolya)
 

A Prédikátort alakító Ken Foree az 1978-ban készült film főszereplője.

(dulkap)
 

A filmet az események sorrendjében forgatták.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.