Játsz egy Opta LED projektorért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Holtak hajnala


(Dawn of the Dead)
Holtak hajnala

Tartalom

A Földön rejtélyes járvány pusztít, az éhező hullák pedig tovább tizedelik a megmaradt túlélőket, akik egy bevásálóközpontban barikádozzák el magukat. A tét nem csupán az életben maradás, hanem az egész emberiség túlélése.
(hp)
 
2016. 05. 10. 19:31 

Nem lenne rossz film, de szinte semmi kreativitás,semmi meglepő nincs ebben a nem túl félelmetesre sikerült tömeggyártott filmben.Szokásos zombi-apokalipszis,éhes húsra éhező félholtak.:(

 
2015. 04. 26. 21:01 

Nagyon régen láttam ilyen jó horror-filmet. Azt hiszem ez volt az a film, amiben végre átéltem a zombi világot, ez előtt a hideg kivert az ilyen filmektől. De itt!

 
2016. 05. 08. 17:21 

Horrornak épp horror lett csak nem az a hideglelős amit vártam is volna tőle. Ezt a filmet nem tudom az egekbe magasztalni mivel igazán nem az én szájízemnek megfelelően alakult. Annyira rossz nem volt a történet, de az, ahogy tálalták nem vette be a gyomrom. Inkább nevetnem kellett rajta.

 

Az 1978-as film másik főszereplője, Scott Reiger szintén feltűnik a filmben, aki egy tábornokot alakít, aki jó tanácsokat ad a civileknek a tv-n keresztül.

(Menyét Ibolya)
 

A Prédikátort alakító Ken Foree az 1978-ban készült film főszereplője.

(dulkap)
 

A filmet az események sorrendjében forgatták.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.