Játssz Philips tévéért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Holtak hajnala


(Dawn of the Dead)
Holtak hajnala

Tartalom

A Földön rejtélyes járvány pusztít, az éhező hullák pedig tovább tizedelik a megmaradt túlélőket, akik egy bevásálóközpontban barikádozzák el magukat. A tét nem csupán az életben maradás, hanem az egész emberiség túlélése.
(hp)
2016. 09. 27. 14:18 

Jól indult, de miután jött a plázás jelenet átment erotikusba. Azt az részt már majdnem hogy untam, mert horror filmet ültem le nézni, nem pedig valami romantikus történetet. Ettől eltekintve jól meg lett csinálva, izgalmas és váratlan részei is voltak.

2016. 06. 12. 16:30 

Nem volt olyan szuper, mint egyéb másik hasonló film, de nem is volt olyan rossz, hogy inkább neveztem volna paródiának, mint filmnek. Egyszer megéri megnézni, de számomra kicsit viccesre sikeredett.

2016. 05. 10. 19:31 

Nem lenne rossz film, de szinte semmi kreativitás,semmi meglepő nincs ebben a nem túl félelmetesre sikerült tömeggyártott filmben.Szokásos zombi-apokalipszis,éhes húsra éhező félholtak.:(

 

Az 1978-as film másik főszereplője, Scott Reiger szintén feltűnik a filmben, aki egy tábornokot alakít, aki jó tanácsokat ad a civileknek a tv-n keresztül.

(Menyét Ibolya)
 

A Prédikátort alakító Ken Foree az 1978-ban készült film főszereplője.

(dulkap)
 

A filmet az események sorrendjében forgatták.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.