Rólam

Rövid véleményt fogok írni, ált.ban én is azokat olvasom, ha filmet keresek :) 

Nem dobálózom nagy dolgokkal, mint néhány vélemény alkotó, hiszen akad itt olyan "szakértő" aki azt is tudja hány tekercs fogyott a forgatás alatt.  :D 

Imádom a horror, pszichothriller, katasztrófa, természetfilmeket. Néha nézek sci-fi-t, háborúst és bizony rajzfilmeket is. Elvétve az összes többi. 

Egy a lényeg számomra...állatokat ne bántsanak. Nagyon ritka az a film amelyik meg tud törni, vagy nem bírom nézni, gyomrom is bírja de ahol állatot bántanak ott a szívem tépik ki....főleg ha kutyákról van szó,  hiába csak egy film...

Mindenkinek jó filmezést, puszi-pacsi :)

Üdv: CsakEgyCsajszi

2024. 05. 01.
Szerintem ezt a filmet láttam életemben a legtöbbször, számomra megunhatatlan! A 2 favorit, tökéletes párosítás egy tökéletes filmben. Ez az a kategória, amikor teljesen ... több»
2024. 04. 30.
20 éves ez a film. Ebben az időszakban kezdődött a horror rajongásom, kb. ez volt az egyik elsők között, amit láttam. Nem olyan régen megnéztem ezt a filmet újra, mondano... több»

87 Törés  (2007)

2024. 04. 30.
Icipicit többet vártam tőle. Mivel kedvenc színészek játszottak benne, alap volt, hogy megnéztem. Igazából ajánlom, a pici csalódást az okozta, hogy egy hajszálnyit többe... több»
2024. 04. 28.
Számomra a film hozta a hozzá beharangozott akció műfajt. Russell Crowe miatt alap, hogy mindenképp meg kellett néznem. A filmben felesleges, unalmas jelentetek nincsenek... több»
2024. 04. 28.
A filmet több oldalról érdemes megvizsgálni. Ha a történetet nézzük és azt, amit üzenni szeretnének vele, akkor betalált. Borzalmas, hogy ilyen tényleg létezik a világban... több»
Insidious (2010)